BELLA
VESPA
FOOD
Antipasti
-
Ραβίολι χειροποίητο
με ποικιλία άγριων μανιταριών, κρέμα παρμεζάνας και λάδι τρούφας
-
Μπρουσκέτα
με τομάτα, stracchino και προσούτο
-
King Oyster Mushroom
ραγού μανιταριών, πολέντα, gorgonzola & truffle ponzu
-
Arancini
μάγουλα μόσχου, παρμεζάνα, σχοινόπρασσο, γιαούρτι & μαϊντανός
-
Carpaccio Μόσχου
με πεκορίνο & ντρέσινγκ εσπεριδοειδών (με επιλογή φρέσκιας τρούφας)
-
Μπρουσκέτα Σολομού
stracchino, καπνιστός σολομός & μοσχολέμονο
-
Λαυράκι Ceviche
φρούτα του πάθους, μάνγκο, αβοκάντο, ραπανάκια & κινόα
-
Χτένια
προσούτο, παρμεζάνα & πουρές τοπιναμπούρ (αγκινάρα Ιερουσαλήμ)
Insalate
-
Πράσινη Σαλάτα
aνάμεικτα φύλλα σαλάτας & dressing παλαιωμένο βαλσάμιμκο
-
Burrata
τοματίνια, ελιά, βασιλικός, piment d’espelette
-
Σαλάτα Κοτόπουλο
φιλέτο κοτόπουλο, baby gem, πούδρα μπέικον & τραγανή τορτίγια
-
Σαλάτα Roast Beef
καρότο, παρμεζάνα, τοματίνια, baby φασολάκι
-
Σαλάτα Πλιγούρι
γλυκοπατάτα, καπνιστός σολομός, αγγούρι, δυόσμο
-
Avocado & Cucumber Bocconcini
τομάτες green zebra, τομάτες ananas, βασιλικός
Pizza
-
Μαργαρίτα
τομάτα, μοτσαρέλα, βασιλικός
-
Μαρινάρα
τομάτα, θυμάρι, ελαιόλαδο
-
Spianata (καυτερή)
mozzarella di bufala, τομάτα, spianata forte, μέλι aνθέων
-
Μελιτζάνα
κρέμα μελιτζάνας με μασκαρπόνε, καραμελωμένο κρεμμύδι, τυρί μετσοβόνε
-
Prosciutto
μοτσάρελα, λάδι τρούφας, παρμεζάνας |σάλτσα τομάτας, ρόκα
-
Σπεκ
κρέμα μασκαρπόνε, μανιτάρια, φρέσκια τρούφα
Pasta
-
Πακερι Ραγού
ραγού μοσχάρι, κρέμα Μετσοβόνε
-
Spaghetti alla chitarra
τομάτα, μοτσαρέλα, λάδι βασιλικού
-
Ταλιατέλες Τρούφας
μαύρη τρούφα, παρμεζάνα
-
Spaghetti Καρμπονάρα
πεκορίνο, πανσέτα guanciale, κρόκος αυγού
-
Παπαρδέλες Bolognese
μοσχαρίσιος κιμάς, παρμεζάνα
-
Fusilli Vegan
ρόκα, λιαστή τομάτα, μπρόκολο, βασιλικός
Risotto
-
Κριθαροτο Γαρίδας
γαρίδες, τσορίθο, βασιλικός, ζωμός καραβίδας
-
Ριζότο Βασιλικού
γιαούρτι, βασιλικός, λάιμ
Controni
-
Φρέσκια Μαύρη Τρούφα
-
Ψητές Πατάτες Baby
-
Φρικασέ Μανιταριών
-
Κρέμα Πατάτας
-
Γλασέ Λαχανικά
-
Λάδι Τρούφας
Carne | Pesce
-
Σφυρίδα
φινόκιο, άγρια χόρτα, αυγολέμονο
-
Σολομός
πουρέ αρακά, γλάσo hoizin, φουντούκι
-
Rib Eye Steak
(επιλέξτε το συνοδευτικό σας)
-
Skirt Steak
(επιλέξτε το συνοδευτικό σας)
-
Osso Buco
κριθαράκι, κρεμμυδάκια, σχοινόπρασο, τοματίνια κονφί
-
Στήθος Κοτόπουλο
κινόα, κρέμα αβοκάντο, πράσινη σαλάτα
Dolci
-
Tiramisu
κρασί Μαρσάλα, μασκαρπόνε, καφές
-
Mi Cuit Σοκολάτας
γκρανόλα, παγωτό βανίλια, καραμέλα
-
Γιαούρτι
κρέμα λευκής σοκολάτας με γιαούρτι, αλμυρή καραμέλα, παστέλι, κόκκινα φρούτα
-
Calzone
ελαφριά κρέμα σιμιγδαλιού, πραλίνα, κόκκινα φρούτα, παγωτό βανίλια
THE CHEF

THE CHEF
Ο Παύλος Κυριάκης είναι έμπειρος Executive Chef με αποδεδειγμένο ιστορικό εργασίας στον κλάδο της φιλοξενίας. Ειδικευμένος σε θέματα εστίασης, διαχείρισης εστιατορίων, τροφίμων & ποτών, διαχείρισης φιλοξενίας και ανάπτυξης μενού. Αποφοίτησε από τη σχολή μαγειρικής Chef-d’oeuvre – Αθήνα, Ελλάδα.