BELLA VESPA
FOOD

Σαλάτες
  • Verde

    με ανάμεικτα φύλλα σαλάτας, καρότο, αγγούρι, τοματίνια, ραπανάκια, παρμεζάνα και dressing από παλαιωμένο βαλσάμικο

  • Iceberg

    με τραγανό κοτόπουλο, καπνιστή πανσέτα, καλαμπόκι, flakes παρμεζάνας και dressing bacon

  • Gorgonzola

    με σπανάκι, καραμελωμένα κρεμμύδια, καπνιστή πανσέτα και δροσερό dressing Blue cheese με κατεβασμένο vinsanto

  • Mozzarela Burrata

    με οργανικό ελαιόλαδο Μυτιλήνης, τοματίνια, άγρια ρόκα και πέστο βασιλικού

  • Quinoa

    με φύλλα βαλεριάνας, kale, αγγούρι, καρότο, goji berries, cranberries, ηλιόσπορο και dressing με εσπεριδοειδή

  • Prosciutto cotto

    σε τραγανή φωλιά με άγρια ρόκα, παντζαρόφυλλα, ρόδι, καλαμπόκι, και ανάλαφρο dressing γιαουρτιού με μοσχολέμονο

Ορεκτικά
  • Ραβιόλι

    ταρτούφο με φρέσκια τρούφα, ποικιλία άγριων μανιταριών και θυμάρι

  • Μπρουσκέτα

    από προζυμένιο ψωμί με τομάτα, βασιλικό και μοτσαρέλα bococcini

  • Rous Beef

    λεπτοκομμένο μοσχαρίσιο chuck loin, πιπέρι, ρόκα και αρωματική vinegret χρένου

  • Κροκέτες πατάτας

    με κοτόπουλο, lime, πικάντικη μαγιονέζα, κόλιανδρο και σάλτσα σόγιας

  • Φτερούγες κοτόπουλου

    σε κρούστα παρμεζάνας, θυμάρι με γλυκόξινη σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης

  • Carpaccio

    από μοσχαρίσιο φιλέτο με μαύρο και πράσινο πιπέρι, οργανικό ελαιόλαδο Μυτιλήνης και λεμόνι, συνοδεύεται με τραγανά πιτάκια τρούφας

  • Φοντί

    από μαλακό ιταλικό τυρί Αsiago αρωματισμένο με θυμάρι και ροζ πιπέρι συνοδεύεται με φρυγανισμένο ψωμί και μέλι με μαύρη τρούφα

  • Πάπια κονφί

    με αβοκάντο και καπνιστό τυρί σε φύλλο καλαμποκιού και ελαφριά σάλτσα δαμάσκηνου

  • Crocchetta al formaggio di carpa

    κροκέτα με κατσικίσιο τυρί, cranberries, goji berries και δυόσμο με χειροποίητη μαρμελάδα chili

Πίτσες
  • Μαργαρίτα

    στην πιο φρέσκια εκδοχή της

  • Chevre

    Κατσικίσιο τυρί με κρέμα πεκορίνο και τρούφα

  • Barbeque Polo

    με σάλτσα ντομάτας, κοτόπουλο, μπέικον, μοτσαρέλα και καλαμπόκι

  • Pepperoni

    πικάντικο αλλαντικό, σάλτσα ντομάτα και φρέσκια μοτσαρέλα

  • Fungi

    με πάστα τρούφας, μανιτάρια porcini, σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

  • Prosciutto

    με μοτσάρελα, λάδι τρούφας, νιφάδες παρμεζάνας, σάλτσα ντομάτας και φύλλα ρόκας

  • Καπνιστή πανσέτα

    με παρμεζάνα και αβγό

Ζυμαρικά-Ριζότα
  • Pappardelle

    με σιγομαγειρεμένα short ribs, κρέμα πεκορίνο και λάδι λευκής τρούφας

  • Linguine καρμπονάρα

    με καπνιστή πανσέτα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σχοινόπρασο

  • Casarecce

    με μοσχαρίσιο ραγού, τοματίνι και αφρό παρμεζάνας

  • Rigatoni

    με φιλέτο κοτόπουλο και φρέσκο μανιτάρι porcini

  • Tagliatelle tartufo

    με άγρια ματνιτάρια και μαύρη τρούφα

  • Rigatoni

    με πέστο βασιλικού, τοματίνι και παρμεζάνα

  • Gnocchi πατάτας

    με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο μάγουλο και σάλτσα από κρασί Porto

  • Linguine Γαρίδες

    με ζωμό καραβίδας, τζίντζερ, βασιλικό και φρέσκια ντομάτα

  • Penne

    με τρυφερά φιλέτα σολωμού, χαβιάρι, και εστραγκόν

  • Truffle Risotto

    με φρέκια μαύρη τρούφα, ελαιόλαδο λευκής τρούφας και παρμεζάνα μακράς ωρίμανσης

  • Risotto γαρίδας

    με ζωμό καραβίδας, ginger, μοσχολέμονο και βασιλικό

Κυρίως
  • Rib-eye steak

    με τραγανές πατάτες, καπνιστό ανθό αλατιού και pepper sauce

  • Picanha

    με βελούδινο πουρέ πατάτας και και σάλτσα από Vicanto

  • Burger

    με μπιφτέκι από μοσχαρίσιο entrecote, scarmorza, ντομάτα και μαγιονέζα τρούφας

  • Στήθος κοτόπουλο

    με μωβ πατάτα, baby καρότο, μπρόκολο, μανιτάρια και δροσερή μους γιαουρτιού

  • Teres Mahor

    μενταγιόν απο μοσχαρίσιο φιλέτο black angus με πατάτες jacket, sour cream και guacamole

  • Osso buco

    με φρέσκια μαύρη τρούφα και πούρε πατάτας

  • Φιλέτο σολωμού

    με βελουτέ κόκκινης φακής, καλαμπόκι, μανιτάρια shimeji και δίκοκκο σιτάρι

Γλυκά
  • Tiramisu

    με κρέμα μασκαρπόνε, σαβαγιάρ σε σιρόπι καφέ πασπαλισμένο με κακάο

  • Προφιτερόλ

    με κρέμα πατισερί, σάλτσα bitter σοκολάτας και παγωτό βανίλια

  • Canoli

    τραγανό φύλλο με ρούμι, αφράτη κρέμα μασκαρπόνε και φυστίκι Αιγίνης

  • Calzone

    με ελαφριά κρέμα σιμιγδάλι, πραλίνα, κόκκινα φρούτα και παγωτό βανίλια

THE CHEF

THE CHEF

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου είναι 32 ετών. Έχει τελειώσει τη σχολή Le Monde και έχει στο ενεργητικό του αρκετές συνεργασίες πάρα το νεαρό της ηλικίας του (Kiku Βουλιαγμένη-Ταξιδεύοντας Νέα Ερυθραία). Σας περιμένει να δοκιμάσετε το μενού του όπου συνδυάζει πιο παραδοσιακές συνταγές με μια μοντέρνα διάθεση.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • 19:00 - 01:00
  • ΣΑΒΒΑΤΟ
  • 13:00 - 01:00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ
  • 13:00 - 01:00

Οι ακόλουθες ώρες δεν είναι διαθέσιμες για online κράτηση:

    • Σάββατο
      19:00 με 23:00
    • Κυριακή
      13.00 με 16.00
    • Πέμπτη 14/02/2019

© BellaVespa 2019. All rights Reserved..