BELLA VESPA
FOOD

Antipasti
  • Σπιτικό Ραβιόλι

    σπανάκι, ricotta, άρωμα δεντρολίβανο και κρέµα παρµεζάνας

  • Μπρουσκέτα

    µε βιολογικό ψωμί, τομάτα, ιταλικό τυρί stracchino και προσιούτο

  • Barbabietola

    κίτρινα παντζάρια φούρνου, κατσικίσιο τυρί, κόκκινη πιπεριά, cranberries και creme fraiche

  • Roast Beef

    λεπτοκομμένο μοσχαρίσιο chuck loin, πιπέρι, ρόκα και αρωματική vinaigrette χρένου

  • Buratta Melone

    βουβαλίσιο τυρί κρέμα με πεπόνι, καραμελωμένη πανσέτα affumiata και crumble ελληνικού καφέ

  • Carpaccio από μοσχαρίσιο φιλέτο

    μαύρο και πράσινο πιπέρι, οργανικό ελαιόλαδο Μυτιλήνης και λεμόνι, συνοδεύεται με τραγανά πιτάκια τρούφας

  • Tartar από μοσχαρίσιο φιλέτο Black Agnus

    καπαρόµηλα, λεµονοπίπερο και πούδρα βασιλικού

Insalate
  • Verde

    µε ανάµεικτα φύλλα σαλάτας, καρότο, αγγούρι, τοµατίνια, ραπανάκια, παρµεζάνα και dressing από παλαιωµένο βαλσάµικο

  • Κοτόπουλο με Iceberg

    τραγανή καπνιστή πανσέτα, καλαµπόκι, flakes παρµεζάνας, dressing bacon και κρουτόν

  • Mozzarela Burrata

    µε οργανικό ελαιόλαδο, τοµατίνια, baby ρόκα, βασιλικό, άνθος αλατιού και βαλσάµικο

  • Caprese

    µε Buffalo Mozzarella, τομάτα, πέστο βασιλικού και καβουρδισμένο κουκουνάρι

  • Ανοcado

    με ανάμεικτα φύλλα σαλάταs, red kidney φασόλια, καλαμπόκι, κίτρινη πιπεριά και vinaigrette μοσχολέμονου

Pizza
  • Margherita

    στην πιο φρέσκια εκδοχή της

  • Fungi

    µε πάστα τρούφας, µανιτάρια, σάλτσα τοµάτας και µοτσαρέλα

  • Prosciutto

    µε µοτσάρελα, λάδι τρούφας, νιφάδες παρµεζάνας, σάλτσα τοµάτας και φύλλα ρόκας

  • Barbeque

    µε σάλτσα τοµάτας, πανσέτα, µοτσαρέλα και καλαµπόκι

  • Pepperoni

    πικάντικο αλλαντικό µε σάλτσα τοµάτας, πιπεριά, ελιές και φρέσκια µοτσαρέλα

Pasta | Risotto
  • Pappardelle al Ragu

    µε μοσχαρίσιο κρέας, οsso buco, κρέµα stracchino

  • Chittara al Pomodoro

    με ώριμες ντομάτες Κρήτης, βασιλικό, ελαιόλαδο και παρμεζάνα

  • Fusilli al pesto Genovese

    με φρέσκο βασιλικό, μέντα και τραγανή focaccia

  • Rigatoni

    με φιλέτο κοτόπουλο και φρέσκο μανιτάρι porcini

  • Strozzapreti alla Bolognese

    με μοσχαρίσιο ραγού, τοματίνι και αφρό παρμεζάνας

  • Tagliatelle tartufo

    με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφα

  • Spagetonne

    καρμπονάρα με guanciale, πεκορίνο Romano, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σχοινόπρασο

  • Φρέσκιες μαύρες Tagliatelle

    από μελάνι σουπιάς, με καραβίδες, cherry τοματίνια, ginger, μοσχολέμονο και βασιλικό

  • Risotto Παρμεζάνας

    με θυμάρι (επιλογή φρέσκιας μαύρης τρούφας)

  • Risotto γαρίδας

    με ζωμό καραβίδας, ginger, μοσχολέμονο και βασιλικό

Controni
  • Λάδι Τρούφας

  • Φρέσκια Μαύρη Τρούφα

Carne | Pesce
  • Μοσχαρίσιο φιλέτο

    με baby πατάτες, καρότα, μανιτάρια, cherry τοματίνια, σάλτσα από Vinsanto και θυμάρι

  • Black Angus Skirt Steak

    με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με sobrasada

  • Φιλέτο κοτόπουλο

    με σάλτσα porto, σιναπόσπορο, τομάτα, αβοκάντο και σπαστή γλυκοπατάτα

  • Burger από μοσχαρίσιο entrecote

    scarmorza, τομάτα και μαγιονέζα τρούφας

  • Φιλέτο σολομού papiyot

    με τοματίνια, ελιές καλαμών, λάιμ, κολοκύθι, μπρόκολο και σταμναγκάθι

Dolci
  • Προφιτερόλ

    με κρέμα πατισερί, σάλτσα bitter σοκολάτας και παγωτό βανίλια

  • Πανακότα

    με άρωμα βανίλιας, φράουλες και μπισκότα oreo

THE CHEF

THE CHEF

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου είναι 34 ετών. Έχει τελειώσει τη σχολή Le Monde και έχει στο ενεργητικό του αρκετές συνεργασίες πάρα το νεαρό της ηλικίας του (Kiku Βουλιαγμένη-Ταξιδεύοντας Νέα Ερυθραία). Δοκιμάστε το μενού του όπου συνδυάζει πιο παραδοσιακές συνταγές με μια μοντέρνα διάθεση και απολαύστε το γέυμα σας στη Γλυφάδα.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ
  • MONDAY - FRIDAY
  • 19:00 - 01:00
  • SATURDAY
  • 13:00 - 01:00
  • SUNDAY
  • 13:00 - 01:00

The following hours are not available for online reservation:

  • Saturday – 19:00 to 23:00
  • Sunday – 13:00 to 16:00
  • Thursday 14/2/19
    all day

Corporate events reservations, upon request via email or phone call.






© BellaVespa 2020. All rights Reserved.