BELLA
VESPA
FOOD
Antipasti
-
Σπιτικό Ραβιόλι
σπανάκι, ricotta, άρωμα δεντρολίβανο και κρέµα παρµεζάνας
-
Μπρουσκέτα
µε βιολογικό ψωμί, τομάτα, ιταλικό τυρί stracchino και προσιούτο
-
Barbabietola
κίτρινα παντζάρια φούρνου, κατσικίσιο τυρί, κόκκινη πιπεριά, cranberries και creme fraiche
-
Roast Beef
λεπτοκομμένο μοσχαρίσιο chuck loin, πιπέρι, ρόκα και αρωματική vinaigrette χρένου
-
Buratta Melone
βουβαλίσιο τυρί κρέμα με πεπόνι, καραμελωμένη πανσέτα affumiata και crumble ελληνικού καφέ
-
Carpaccio από μοσχαρίσιο φιλέτο
μαύρο και πράσινο πιπέρι, οργανικό ελαιόλαδο Μυτιλήνης και λεμόνι, συνοδεύεται με τραγανά πιτάκια τρούφας
-
Tartar από μοσχαρίσιο φιλέτο Black Agnus
καπαρόµηλα, λεµονοπίπερο και πούδρα βασιλικού
Insalate
-
Verde
µε ανάµεικτα φύλλα σαλάτας, καρότο, αγγούρι, τοµατίνια, ραπανάκια, παρµεζάνα και dressing από παλαιωµένο βαλσάµικο
-
Κοτόπουλο με Iceberg
τραγανή καπνιστή πανσέτα, καλαµπόκι, flakes παρµεζάνας, dressing bacon και κρουτόν
-
Mozzarela Burrata
µε οργανικό ελαιόλαδο, τοµατίνια, baby ρόκα, βασιλικό, άνθος αλατιού και βαλσάµικο
-
Caprese
µε Buffalo Mozzarella, τομάτα, πέστο βασιλικού και καβουρδισμένο κουκουνάρι
-
Ανοcado
με ανάμεικτα φύλλα σαλάταs, red kidney φασόλια, καλαμπόκι, κίτρινη πιπεριά και vinaigrette μοσχολέμονου
Pizza
-
Margherita
στην πιο φρέσκια εκδοχή της
-
Fungi
µε πάστα τρούφας, µανιτάρια, σάλτσα τοµάτας και µοτσαρέλα
-
Prosciutto
µε µοτσάρελα, λάδι τρούφας, νιφάδες παρµεζάνας, σάλτσα τοµάτας και φύλλα ρόκας
-
Barbeque
µε σάλτσα τοµάτας, πανσέτα, µοτσαρέλα και καλαµπόκι
-
Pepperoni
πικάντικο αλλαντικό µε σάλτσα τοµάτας, πιπεριά, ελιές και φρέσκια µοτσαρέλα
Pasta | Risotto
-
Pappardelle al Ragu
µε μοσχαρίσιο κρέας, οsso buco, κρέµα stracchino
-
Chittara al Pomodoro
με ώριμες ντομάτες Κρήτης, βασιλικό, ελαιόλαδο και παρμεζάνα
-
Fusilli al pesto Genovese
με φρέσκο βασιλικό, μέντα και τραγανή focaccia
-
Rigatoni
με φιλέτο κοτόπουλο και φρέσκο μανιτάρι porcini
-
Strozzapreti alla Bolognese
με μοσχαρίσιο ραγού, τοματίνι και αφρό παρμεζάνας
-
Tagliatelle tartufo
με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφα
-
Spagetonne
καρμπονάρα με guanciale, πεκορίνο Romano, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σχοινόπρασο
-
Φρέσκιες μαύρες Tagliatelle
από μελάνι σουπιάς, με καραβίδες, cherry τοματίνια, ginger, μοσχολέμονο και βασιλικό
-
Risotto Παρμεζάνας
με θυμάρι (επιλογή φρέσκιας μαύρης τρούφας)
-
Risotto γαρίδας
με ζωμό καραβίδας, ginger, μοσχολέμονο και βασιλικό
Controni
-
Λάδι Τρούφας
-
Φρέσκια Μαύρη Τρούφα
Carne | Pesce
-
Μοσχαρίσιο φιλέτο
με baby πατάτες, καρότα, μανιτάρια, cherry τοματίνια, σάλτσα από Vinsanto και θυμάρι
-
Black Angus Skirt Steak
με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με sobrasada
-
Φιλέτο κοτόπουλο
με σάλτσα porto, σιναπόσπορο, τομάτα, αβοκάντο και σπαστή γλυκοπατάτα
-
Burger από μοσχαρίσιο entrecote
scarmorza, τομάτα και μαγιονέζα τρούφας
-
Φιλέτο σολομού papiyot
με τοματίνια, ελιές καλαμών, λάιμ, κολοκύθι, μπρόκολο και σταμναγκάθι
Dolci
-
Προφιτερόλ
με κρέμα πατισερί, σάλτσα bitter σοκολάτας και παγωτό βανίλια
-
Πανακότα
με άρωμα βανίλιας, φράουλες και μπισκότα oreo
THE CHEF

THE CHEF
Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου είναι 34 ετών. Έχει τελειώσει τη σχολή Le Monde και έχει στο ενεργητικό του αρκετές συνεργασίες πάρα το νεαρό της ηλικίας του (Kiku Βουλιαγμένη-Ταξιδεύοντας Νέα Ερυθραία). Δοκιμάστε το μενού του όπου συνδυάζει πιο παραδοσιακές συνταγές με μια μοντέρνα διάθεση και απολαύστε το γέυμα σας στη Γλυφάδα.
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ
ΩΡΑΡΙΟ
- Δευτέρα - Παρασκευή
- 18:00 - 00:00
- Σάββατο
- 13:00 - 00:00
- Κυριακή
- 13:00 - 00:00
Οι παρακάτω ώρες είναι διαθέσιμες για κρατήσεις:
- Σάββατο – 19:00 to 23:00
- Κυριακή – 13:00 to 16:00
Οι κρατήσεις για εταιρικά events, πραγματοποιούνται κατόπιν επικοινωνίας μέσω email ή τηλεφώνου.
© BellaVespa 2021. All rights Reserved.