BELLA VESPA
FOOD

Σαλάτες
  • Verde

    με ανάμεικτα φύλλα σαλάτας, καρότο, αγγούρι, τοματίνια, ραπανάκια, παρμεζάνα και dressing από παλαιωμένο βαλσάμικο (vegeterian)

  • Κοτόπουλο με Iceberg

    τραγανή καπνιστή πανσέτα, καλαμπόκι, flakes παρμεζάνας και bacon dressing

  • Mozzarela Burrata

    με οργανικό ελαιόλαδο Μυτιλήνης, τοματίνια, άγρια ρόκα και πέστο βασιλικού (vegeterian)

  • Αβοκάντο

    με ανάμεικτα φύλλα σαλάτας, escarole, κίτρινο καρότο, φρέσκο κρεμμύδι, κόκκινο φασόλι, και dressing δυόσμου (vegeterian)

  • Prosciutto cotto

    σε τραγανή φωλιά με άγρια ρόκα, παντζαρόφυλλα, ρόδι, καλαμπόκι, και ανάλαφρο dressing γιαουρτιού με μοσχολέμονο

  • Βιολογική Οσπριοσαλάτα

    με τόνος Αλοννήσου, με σπάρι, φακές beluga, κόκκινα φασόλια, πιπεριά Φλωρίνης, μυρώνια, αγγούρι, τομάτα, και σάλτσα μοσχολέμονο

Ορεκτικά
  • Καλαμάρι

    με κρούστα από ριζότο σουπιάς, kimchi και άρωμα λεμόνι

  • Homemade καπνιστός σολομός

    με άρωμα από λεμόνι και άνηθο, τυρί taleggio και γλυκόξινη σάλτσα βασιλικού

  • Μανιτάρια Πορτοβέλο

    με μοτσαρέλα, βασιλικό, τομάτα και vinaigrette από μέλι ελάτης με παλαιωμένο βαλσάμικο

  • Μοτσαρέλα Buffalo

    με ελαιόλαδο, αφραλάτι, πέστο βασιλικού και προσιούτο

  • Ραβιόλι ταρτούφο

    με άγρια μανιτάρια, θυμάρι και φρέσκα μαύρη τρούφα (vegeterian)

  • Μπρουσκέτα

    από προζυμένιο ψωμί με τομάτα, βασιλικό και μοτσαρέλα bococcini (vegeterian)

  • Κροκέτες πατάτας

    με κοτόπουλο, lime, πικάντικη μαγιονέζα, κόλιανδρο και σάλτσα σόγιας

  • Carpaccio

    από μοσχαρίσιο φιλέτο με μαύρο και πράσινο πιπέρι, οργανικό ελαιόλαδο Μυτιλήνης και λεμόνι, συνοδεύεται με τραγανά πιτάκια τρούφας

  • Tartar

    από μοσχαρίσιο φιλετό Black Angus, καπαρόμηλα, λεμονοπίπερο και πούδρα βασιλικού

Πίτσες
  • Μαργαρίτα

    στην πιο φρέσκια εκδοχή της (vegeterian)

  • Fungi

    με πάστα τρούφας, μανιτάρια, σάλτσα τομάτας και μοτσαρέλα (vegeterian)

  • Barbeque Polo

    με σάλτσα τομάτας, κοτόπουλο, μπέικον, μοτσαρέλα και καλαμπόκι

  • Prosciutto

    με μοτσάρελα, λάδι τρούφας, νιφάδες παρμεζάνας, σάλτσα ντομάτας και φύλλα ρόκας

  • Μοτσαρέλα Buffalo

    με ελαιόλαδο, φρέσκια τομάτα και άγρια ρόκα (vegeterian)

  • Pepperoni

    πικάντικο αλλαντικό με σάλτσα τομάτα, πιπεριά, ελιές και φρέσκια μοτσαρέλα

Ζυμαρικά-Ριζότα
  • Pappardelle

    με σπανάκι, gorgonzola, τομάτα καρέ και φρέσκα μυρωδικά

  • Rigatoni

    με μοσχαρίσιο ραγού, τοματίνι και αφρό παρμεζάνας

  • Tagliatelle tartufo

    με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας (vegeterian)

  • Φρέσκο Gnocchi

    πατάτας με λευκό ραγού από γαλοπούλα, κουνέλι και κρέμα taleggio

  • Spagettone καρμπονάρα

    με guanciale, πεκορίνο Romano, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σχοινόπρασο

  • Cacio e pepe spagettone

    με πεκορίνο Romano, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο λευκής τρούφας (διατίθενται σε ζυμαρικά χωρίς γλουτένη) (vegeterian)

  • Tagliatelle

    με σπαράγγια, κολοκύθι, κοτόπουλο, φρέσκα μυρωδικά και μοσχολέμονο (vegeterian)

  • Penne

    με τρυφερά φιλέτα σολομού, χαβιάρι, και εστραγκόν (διατίθενται σε ζυμαρικά χωρίς γλουτένη)

  • Linguine

    με τόνο Αλοννήσου, φρέσκια τομάτα, ελιές καλαμών και πεπεροντσίνο

  • Bianco Risotto

    αγκινάρας με δέρμα από raspberry και θυμάρι

  • Risotto

    γαρίδας με ζωμό καραβίδας, ginger, μοσχολέμονο και βασιλικό

Κυρίως
  • Rib-eye steak

    με τραγανές πατάτες, καπνιστό ανθό αλατιού και pepper sauce

  • Teres Mahor

    μενταγιόν απο μοσχαρίσιο φιλέτο black angus με πατάτες jacket, sour cream και guacamole

  • Flap Steak Black Angus

    με βελούδινο πουρέ πατάτας και baby καρότα

  • Burger

    από μοσχαρίσιο entrecote, scarmorza, τομάτα και μαγιονέζα τρούφας

  • Στήθος κοτόπουλο

    με μωβ πατάτα, baby καρότο, μπρόκολο, μανιτάρια και δροσερή μους γιαουρτιού

  • Φρέσκια Σφυρίδα

    με σπαρώτο, φιμέ αυγολέμονο και άρωμα άνηθου

  • Φιλέτο σολομού

    στον πετρόφουρνο με σπαράγγια, κίτρινο καρότο, μωβ πατάτα, τοματίνια και δροσερή βινεγρέτ από νερό τομάτας

Γλυκά
  • Προφιτερόλ

    με κρέμα πατισερί, σάλτσα bitter σοκολάτας και παγωτό βανίλια

  • Mousse Φράουλας

    σε τραγανή βάση gianduja με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και sorbet φράουλα

  • Tiramisu

    με κρέμα μασκαρπόνε, sponge cake κακάο και τραγανή gianduja

THE CHEF

THE CHEF

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου είναι 32 ετών. Έχει τελειώσει τη σχολή Le Monde και έχει στο ενεργητικό του αρκετές συνεργασίες πάρα το νεαρό της ηλικίας του (Kiku Βουλιαγμένη-Ταξιδεύοντας Νέα Ερυθραία). Σας περιμένει να δοκιμάσετε το μενού του όπου συνδυάζει πιο παραδοσιακές συνταγές με μια μοντέρνα διάθεση.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • 19:00 - 01:00
  • ΣΑΒΒΑΤΟ
  • 13:00 - 01:00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ
  • 13:00 - 01:00

Οι ακόλουθες ώρες δεν είναι διαθέσιμες για online κράτηση:

    • Σάββατο
      19:00 με 23:00
    • Κυριακή
      13.00 με 16.00
    • Πέμπτη 14/02/2019

© BellaVespa 2019. All rights Reserved..